© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Ring og få en snak med os - det koster ikke noget
Referencer

Bolig i Landskrona – Familiesammenføring i Sverige – Familiesammenføring i Danmark, efter EU reglerne.

Forløbet hos Go2Sweden – Meget tilfreds og glad

Jeg vil meget gerne dele mine oplevelser om Go2sweden med Jer. Min kone fik afslag på familiesammenføring i Danmark i sommers, så jeg blev nød til at tage en beslutning om at flytte til et andet EU land.Så tog jeg kontakt til Go2sweden og de fortalte mig hele deres forløb og hjalp mig rigtig godt.

Først hjalp de mig med at finde en lejlighed til mig i Landskrona, en rigtig dejlig by med alle muligheder, mulighed for transport til skole eller arbejde, ca. 30 min til Malmø og ca. 1 time til København.

Det tog dem ca. 3 uger så havde de en 2 værelses lejlighed klar til mig, med masser af plads, og til rigtig gode penge, derefter ansøgte de opholdstilladelse til min kone og det gik rigtig godt.

Det tog 2 måneder så var kortet i hus, vi var rigtig glade og taknemmelig, så hjalp de os med at søge tilbage til Danmark efter EU-reglerne og det gik også rigtig godt, det tog 3 måneder og så fik min kone opholdstilladelse.


Hvis der har været noget, vi har haft behov for, hjælp til bank, Skatteverket i Sverige eller breve som har været på svensk, kunne de løse det.

Vi vil klart anbefale Go2sweden og håber andre også får lige så meget glæde af dem, som vi har fået.

Dariz Hamidi, 2014
Gråsten, Sønderborg

Adresse 

Skøjtevej 27E

DK-2770 Kastrup

Danmark

Kontakt

Tlf: +45 39 18 24 64

Fax: +45 39 18 24 65

E-mail: info@go2sweden.dk